Главная » Статьи » Христианские статьи

Свідоцтво Онищенко Надії

                 Не бойся, ибо не будешь постыжена; не смущайся, ибо не    

                 будешь в поругании: ты забудешь посрамление юности твоей

                 и не будешь более вспоминать о бесславии вдовства твоего.

                 Іс 54:4

 

    Напевне, у кожної людини у житті є той переломний момент, коли підходиш до певної межі, а далі,- або вверх, або вниз. Аналізуючи своє життя до покаяння, я йому дам назву одним словом - пустота. Сірість буднів (та й свят) розбавлялась алкоголем, та й це зрештою лякало, бо затягувало все глибше і глибше. Та Бог недалеко від кожного із нас. Не давши впасти  на саме дно п'янства, післав назустріч дітей своїх. І в мій день народження подарував нове життя, змінивши його сенс, відкривши духовні очі. Я побачила Ісуса на хресті з тягарем моїх гріхів.

     На той час я мала чоловіка, який перебував в місцях позбавлення волі і маленьку донечку яка навчалася у другому класі. Ми з донькою так тішилися Ісусом. Мама бачила зміни в моєму житті і теж раділа разом з нами. Я мріяла про те, що чоловік вийде на волю, і ми всією сім'єю будемо служити Богові і жити по новому. Та є ще той, хто ходить "як рикаючий лев, шукаючи кого проглотить". Ворог душ людських бачив, що ще одна душа під крилом Божим. Чоловік, коли вийшов, був великим противником наших відвідувань зібрань. І до покаяння наша сім'я ледь трималась єдності, але мені було дуже жаль його, як заблукавшу душу і ми з донечкою терпіли його поведінку. Чоловік бив мене, виганяв з дочкою з дому. Я часто ставала учасником конфлікту і це мене дуже гнітило. Припинила ходити в церкву, думаючи що це буде краще для сім'ї, миру в домі. І коли я знову почала вживати алкоголь, сатана вирішив поставити крапку в моєму житті. Під час алкогольного сп'яніння я вбила свого чоловіка. Коли ми відходимо і залишаємо Бога, це не значить, що Бог залишає нас. Ще 6 місяців я була вдома з дочкою. По моїй дуже тяжкій статті КК "навмисне вбивство" мені вирок - 3 роки, хоч відлік іде від 7 до 15 років.

     Час перебування  в Одеській колонії загального режиму Бог поділив на 2 частини. Десь 1,5 року я провела там без Бога, але стільки ж я трималась за Його руку. Зону почали відвідувати віруючі сестри з Іллічівська. Бог змінив началькика колонії, щоб відкрити двері для Слова Божого. Одного дня я пішла до бібліотеки і сіла в куточку, бо вважала себе недостойною бути біля таких людей. Була проповідь про те як Петро тричі відрікся Ісуса. Бог дав мені ще один шанс жити з Ним і для Нього. І я покаялась. В зоні нас зібралось 15 чоловік, які покаялись. Ми були в різних загонах,але через деякий час Бог зібрав нас в одну бригаду, ми могли разом молитись, читати Біблію, жити, працювати. Зона працювала, шиючи одяг для замовників з Одеси. Бог нам послав людину, яка дала нам роботу. Наша бригада працювала окремо і ми мали голубий спец.одяг, чим дуже відрізнялись від сірої маси людей коли виходили на шикування. Ми мали добру зарплату, я могла вислати гроші додому мамі для доньки. В таборі закон один - кожен за себе. Але коли з тобою Бог, Він робить все, щоб Його дитина не голодувала. В перші дні після покаяння була велика скрута. Я кинула палити, а за цигарки (в обмін) в таборі можна купити все. Коли я голодна прийшла з другої зміни і навіть не думала що вночі знайду їжу, але сусідка запитала, чи не хочу я хліба і протягла мені кусень. Який же солодкий і смачний був той хліб.

      Я вдячна Господу, що Він  годує мене хлібом духовним і фізичним до цього дня. Що зруйнував сатана, те збудував Господь. Я маю сім'ю, віруючого чоловіка. Бог подарував нам синочка, йому 7 років. Господь дав нам нову родину Божу - церкву, братів та сестер у Христі. Дуже багато дав мені Господь, багато простив, багато очистив, ще багато працює у моєму житті Духом Святим. Я дякую Господа за все що Він зробив для мене і буду вічно дякувати і прославляти Його, коли Він візьме мене в Царство Своє на Небесах.

                                           Онищено Надія

Категория: Христианские статьи | Добавил: Женя (17.01.2015)
Просмотров: 932

Меню

Категории

Опрос

    Оцените мой сайт
    Всего ответов: 249

Мини-чат

Форма входа

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0